Förenkla för företaget med tekniska lösningar

Allt fler kvinnor toppar listorna över nystartade företag. Idéerna blomstrar och produktionen går på högvarv. Med nya företag och nya produkter kommer också den nya tekniken som ska förenkla för företagen att sälja mer och hålla koll på produktutvecklingen. Med Chessit CPQ kan ditt bolag komma längre.

Ett CPQ är en konfigurator, ett system som lämpar sig vid prissättning, offerering och gör sig extra bra till företag med varierande produkter. Hos Chessit eller https://www.chessit.se/vart-erbjudande/konfigurator_cpq/ kan du se erbjudandet som blivit allt mer populärt i säljkretsar.

Investera i ett bra CPQ

cpqDet är lite lätt att vara småsnål sådär i början när företaget är nytt och det finns så mycket annat att lägga pengarna på. Men här gäller det att du tänker långsiktigt och så smart som möjligt och vågar investera i nya lösningar oavsett vad det gäller. Ett CPQ är ett affärssystem som fungerar lite som alltiallo. Det har inbyggd grafik som hjälper till att se hur produkten utformas och visualisera det, har möjlighet till att integrera andra affärssystem som leder till produktionen och kan samtidigt hantera all form av prissättning, kundhantering och offerering – något som är nödvändigt för säljprocessen.

CPQ står för Configure, Price och Quote. För företag som säljer riktigt komplexa produkter kan ett CPQ vara nyckeln till mer kontroll och till framgång. Eftersom systemet kan byggas ut till mycket avancerad hantering samtidigt som det kan hållas mycket enkelt, kan ditt företag få ett skräddarsytt paket som innehåller alla viktiga delar. Allt beror på vilka produkter du säljer. Chessits CPQ ger dig även möjlighet att se vilka delar av produktionsprocessen som eventuellt måste utökas allteftersom arbetet framskrider. Detta bidrar till att du kan överväga vilka delar som är oumbärliga och vilka som kan besparas. CPQ är också ett bra sätt att hålla stenkoll på dina kunder och möjliggör att påverka lämpliga grupper av dem för framtida affärer.