Smarta sätt att bära med sig information

Alla som arbetar på kontor vet med största sannolikhet hur viktiga alla små hjälpmedel, verktyg och arbetsredskap är för att underlätta arbetsdagarna. När Laptopen kom var det självklart helt revolutionerande att man helt plötsligt kunde ta med sig datorn till möten, arbeta på andra platser än kontoret och ta med sig information och data till andra länder. Vi människor är vanedjur och snabbt tog vi detta för givet till den grad att till och med laptopen var för klumpig att släpa runt på. Idag finns det många lösningar på det problemet.

•    Något av det smidigaste är såklart att använda sig av USB-minnen till arbetet eftersom dessa kan vara i princip hur små som helst och därför alltid är otroligt enkla att bära med sig.
•    iPad är ett annat alternativ som att dykt upp de senaste åren och tagit laptopens plats vad gäller att få med sig information till kundmöten och liknande. iPaden är också det mest populära alternativet när det gäller att läsa e-böcker.
•    Smartphones är något som var och varannan person har idag och även dessa används flitigt när det kommer till att ta med sig information till möten etcetera. Genom att maila pdf:er eller andra dokument och filer från din Smartphone till den kund som du ska på möte hos slipper du bära med dig ytterligare enheter än just din telefon.
•    Videokonferens. Genom att hålla dina möten via videokonferens sparar du både tid, pengar och miljö genom att dra ner på resandet.