Tystare kontorsmiljö

Högljudd diskussion engagerar även väggarna

Nu kan man äntligen tala kraftigt och tydligt på kontoret om de ämnen som berör allra mest. Med ljudisdämpande material på arbetsplatsen blir en hetsig diskussion behaglig. Till och med tavlorna tar åt sig.

Att göra affärer är inte helt friktionsfritt. Ibland får man höja sin röst för att vinna fördel i en förhandling. Ibland kanske en stark och klar röst helt enkelt har mer auktoritet. Sen kan det ju vara så att man hamnar i bråk om vilken tv-serie som för fram det post-feministiska budskapet starkast. Är det Ally McBeal eller Sex and the City? Någon kanske hävdar att amazonkvinnan Xena är en ultimat symbol för feminism medan andra säger att feminism inte borde existera. Ja, temperaturen börjar redan stiga. Hur som helst kan ljudnivån vid vattenkylaren bli rätt hög ibland.

Underlätta samtalen

Det finns mycket bra ljuddämpande inredning för bättre akustik på kontoret. Det går lätt att beställa via nätet. Man kan i stort sätt byta ut hela kontoret mot detaljer som hjälper till att dämpa ljudnivå och buller på jobbet:

• Ljuddämpande fondväggar
• Bordsskärmar
• Skärmväggar
• Akustikpaneler
• Ljuddämpande tavlor

Ja. Du hörde rätt. Det finns till och med tavlor att köpa för att dämpa ljudet. En sån kan man sätta upp när kaklet på fikarasten börjar bli öronbedövande. Så nästa gång man läxar upp någon chauvinistisk vattenleverantör i kvinnofrågan kan man veta att åtminstone tavlan bakom honom tar åt sig. Kontakta experter på ljuddämpande inredning och gör ditt kontor diskussionsvänligt. Alla vill väl ha den där fallande snö-känslan på jobbet. Det övre ljudregistret kapas till förmån för en trevligare kontorsmiljö.